CV ketel onderhoud Den Bosch

Warmteservice Oss

Met de warmteservice van Theunissen Technische Installaties is uw woning in de omgeving van Oss altijd prettig warm. Tijdens de koude wintermaanden wilt u natuurlijk niet dat uw centrale verwarming het niet meer doet. U kunt dit voorkomen door om de zoveel tijd preventief onderhoud aan uw Cv-ketel te laten verrichten. Door het onderhoud bent u verzekerd om er tijdens de winter lekker warm bij te zitten. Dus laat Theunissen Technische Installaties uw warmteservice in de regio Oss, Den Bosch of Breda uitvoeren en verzeker u van een gezellige en vooral warme winter!

Warmteservice in Oss door de deskundigheid van Theunissen Technische Installaties

Door de warmteservice van Theunissen Technische Installaties in Oss bent u altijd verzekerd van een comfortabel en aangenaam warm huis. Doordat wij uw onderhoud van uw Cv-ketel preventief en met regelmaat uitvoeren, dit zorgt dat uw Cv-ketel een langere levensduur krijgt en logischerwijs beter functioneert. Het preventieve onderhoud zorgt ook voor een voordeel in uw portemonnee. Dure repartiekosten zijn verleden tijd; door het onderhoud van uw Cv-ketel zal het nooit zo ver komen. Tot slot verhoogt het onderhoud ook de brandveiligheid van uw installatie en zullen storingen verleden tijd zijn. Mocht het toch zo ver komen dat u een storing heeft, dan komen wij graag langs om u deskundig van uw probleem af te helpen.

Benieuwd naar onze warmteservice in Oss?

Wanneer wij bij u in Oss uw Cv-ketel komen onderhouden, worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Zo beginnen wij met het schoonmaken van uw Cv-ketel, daarna stellen we uw Cv-ketel af en controleren we hem. Verder vullen wij uw Cv-ketel bij of wordt hij zo nodig ontlucht door een van onze medewerkers. Bent u benieuwd naar onze warmteservice? Of misschien naar onze andere mogelijkheden zoals loodgieterswerk? Dan kunt u ons bereiken via het nummer:  073-6136565.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl