Warmteservice Den Bosch

Met warmteservice blijft uw woning in de omgeving van Den Bosch altijd lekker warm. U wilt natuurlijk niet dat u in de wintermaanden ineens in de kou komt te zitten, omdat de centrale verwarming het heeft begeven. Dit voorkomt u door regelmatig preventief onderhoud aan uw CV ketel te laten verrichten. Laat dit doen door Theunissen Technische Installaties, en dan komt u nooit meer in de kou te zitten.

Warmteservice in Den Bosch door Theunissen Technische Installaties

Met de warmteservice van Theunissen Technische Installaties in Den Bosch heeft u het altijd lekker warm. Wij onderhouden uw CV ketel dan regelmatig en preventief. Dit zorgt ervoor dat uw CV ketel langer mee gaat, en dat u geen hoge reparatiekosten meer hoeft te betalen; zo ver zal het dan namelijk niet meer komen. Daarnaast verhoogt u door preventief onderhoud ook de brandveiligheid van uw installatie en worden storingen voorkomen. Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan komen wij graag bij u langs voor een deskundige reparatie.

Het onderhoud van uw CV ketel

Als wij, als onderdeel van onze warmteservice, bij u in Den Bosch uw CV ketel komen onderhouden, voeren wij diverse werkzaamheden uit. Zo maken we het toestel schoon, stellen we deze af en controleren we deze. Daarnaast vullen we de installatie bij of ontluchten we deze. Voor onze warmteservice bij u in Den Bosch kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 073-6136565. Dit nummer kunt u ook bellen als u problemen of storingen aan uw CV ketel ondervindt.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl