Voordeelweken bij vaillant

Vaillant voordeelweken.

Koop van 1 september t/m 31 december 2016 een Vaillant ecoTEC plus hr-ketel of een van de andere actieproducten inclusief installatie door uw installateur.

Claim uw cashback via het digitale formulier en upload een kopie van de originele factuur. (http://www.vaillantvoordeelweken.nl/claim-cashback)

Binnen 4 weken na ontvangst van de aanvraag ontvangt u het cashback bedrag op het door u opgegeven rekeningnummer.

Remeha tzerra cv ketel als beste getest

Remeha tzerra een zuinige en compacte ketel.

Voordeelweken bij vaillant

Vaillant voordeelweken. Koop van 1 september t/m 31 december 2016 een Vaillant ecoTEC plus hr-ketel of een van de andere actieproducten inclusief installatie door uw installateur.

Energie besparen met de Spirotech SpiroTrap MB3 vuilafscheider

Energiebesparing wordt een steeds belangrijker thema in de installatiesector. Zo moet nu iedere cv-ketel of warmtepomp zijn voorzien van een energiezuinige pomp. Pompfabrikanten hebben daarvoor nieuwe modellen ontwikkeld die aanmerkelijk minder stroom verbruiken, tot zelfs 75%! Ook producenten van andere componenten

Altijd de juiste Nefit thermostaat

De kamerthermostaten van Nefit zorgen voor een perfecte regeling van de cv-ketel. Dankzij de unieke regelmethode stookt het toestel energiezuiniger én comfortabeler. De thermostaat voelt als het ware met u mee: de warmte wordt geregeld aan de hand van de luchttemperatuur en niet op basis van de cv-watertemperatuur

Neem contact op