Verstoppingen in Den Bosch

Uw allround loodgieter in Den Bosch en omstreken

Heeft u een onaangename geur in de woning? Dit kan aan een verstopping in uw riool liggen. Een installateur kan voor u de rioolaansluiting onderzoeken, bijvoorbeeld met een speciale rookmachine of met een camerasysteem waarmee uw riool van binnenuit is te bekijken.

Een verstopt riool kan ervoor zorgen dat u dagen, weken of maanden last heeft van een vreemde geur in huis of in een gedeelte van uw huis. Die geur hoeft er niet constant te zijn, het kan bijvoorbeeld op bepaalde perioden van de dag verergeren.

Bij de inspectie van het riool wordt gekeken of er een lek of een scheur in een rioolbuis zit. Dit kan via een rookmachine of camerasysteem, zodat niet meteen het hele riolenstelsel overhoop gehaald hoeft te worden. Het rookapparaat blaast neutrale rook in uw rioolstelsel. Deze rook is op geen enkele manier schadelijk voor mens, dier en plant. De plekken waar rookontwikkeling vormt zonder dat dit hoort zijn de plekken waar het riool lekt.

Zodra het lek is vastgesteld kan de installateur dit op een vakkundige manier weer herstellen. De stankoverlast verdwijnt als rook voor de zon!

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl