Ventilatie expert in Den Bosch

Uw allround loodgieter in Den Bosch en omstreken

Goede ventilatie biedt uitkomst aan condens op de ramen en spiegels in de badkamer, het gebrek aan zuurstof wanneer alle naden en kieren zijn dichtgestopt en luchtjes op het toilet en in de keuken. Vocht, schimmels en huismijt krijgen met goed ventileren geen kans. De ventilatiesystemen van Itho Daalderop zijn bijzonder energiezuinig en zorgen voor een gezond klimaat in huis. Het toonaangevende merk is dé specialist op het gebied van vraaggestuurde-, centrale- en warmteterugwinningsystemen.

AreaFlow

De Itho Daalderop AreaFlow is een vraaggestuurd ventilatiesysteem, waardoor er op basis van CO₂-metingen automatisch op zone-niveau geventileerd wordt. Dit type is gebaseerd op natuurlijke luchttoevoer in verblijfsruimtes en mechanische luchtafvoer in de natte ruimtes. Een zone-klep in de keuken bepaalt iedere 15 minuten aan de hand van het gemeten CO₂-gehalte in welke zone de bewoners zich bevinden. Vervolgens wordt de ventilatie geconcentreerd in de woon- of slaapzone. Het systeem zorgt te allen tijde voor een optimale luchtkwaliteit en een maximale energiebesparing.

CVE ECO RFT

De CVE ECO RFT is een centrale mechanische ventilatie-unit met een geruisloze en energiezuinige werking. Met dit ventilatiesysteem van Itho Daalderop is het mogelijk om eenvoudig en efficiënt te ventileren. De CVE ECO RFT verbruikt tot wel 83% minder energie dan andere vergelijkbare producten. Daarnaast wordt ook de CO₂-uitstoot gereduceerd naar 272 kg per jaar. Bovendien is de ventilatie-unit eenvoudig en overal in huis te bedienen met draadloze regelaars, zodat de bewoner zelf kan bepalen hoeveel er geventileerd moet worden.

Overige ventilatiesystemen

Naast de AreaFlow en de CVE ECO RFT levert Itho Daalderop ook de vraaggestuurde DemandFlow, de HRU ECO fan-3 voor ventilatie met warmteterugwinning en het binnenkort verkrijgbare QualityFlow-systeem voor vraaggestuurd ventileren plus warmteterugwinning.

Maximale zekerheid met 5 jaar garantie

Itho Daalderop staat bekend om beproefde techniek, duurzaam materiaalgebruik en moderne productiemethoden. Het hoge kwaliteitsniveau van de producten en systemen waarborgt een lange levensduur. Daarbij geeft Itho Daalderop op alle producten een garantietermijn van vijf jaar. Maximale zekerheid dus.

Voor meer informatie over een gezond binnenklimaat met een Itho Daalderop ventilatiesysteem kunt u gerust contact met ons opnemen. Download ook de brochures van de AreaFlow, CVE ECO RFT, DemandFlow, HRU ECO fan-3 en QualityFlow.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl