Onderhoud CV ketel Den Bosch

Het onderhoud van uw CV ketel in uw woning in Den Bosch laat u natuurlijk over aan Theunissen Technische Installaties. Onze installateurs en loodgieters zijn gespecialiseerd in verschillende soorten CV ketels en weten precies hoe ze deze goed moeten onderhouden. Wij staan garant voor een snelle service, gedegen advies en uitstekende kwaliteit en helpen u graag verder!

Onderhoud aan uw CV ketel in uw woning in Den Bosch is erg belangrijk

Wilt u er deze winter warmpjes bij zitten? En uzelf geen zorgen hoeven te maken over de CV ketel? Dan is het belangrijk om een deskundige in te schakelen voor periodiek en preventief onderhoud aan uw CV ketel in uw woning in Den Bosch. Door uw CV ketel te onderwerpen aan regelmatig en preventief onderhoud, voorkomt u hoge reparatiekosten. De levensduur van uw installatie verhoogt. Storingen worden voorkomen en ook de brandveiligheid van uw installatie wordt verhoogd door goed onderhoud.

Sluit een onderhoudscontract af

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor periodiek preventief onderhoud aan uw CV ketel in uw woning in Den Bosch. Daarin spreken we de werkzaamheden, zoals het schoonmaken, afstellen, controleren, ontluchten en bijvullen van de installatie en de frequentie van het onderhoud af. En mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan verhelpen wij deze ook. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 073-6136565.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl