Loodgieter in Den Bosch

Uw allround loodgieter in Den Bosch en omstreken

Allround loodgieter in Den Bosch, Veghel, Hedel, Ammerzoden, Tilburg, Eindhoven e.o.

De deskundige loodgieter van Theunissen Technische Installaties is vertrouwd met het verhelpen van lekkages, het onstoppen van afvoeren en riolering, het vervangen en repareren van dakgoten en het aanleggen van leidingen. Bij mankementen zorgen wij voor een snelle service, niets is vervelender dan een lekkend dak of een afvoer die verstopt is. De allround loodgieters verzorgen al uw loodgieterswerkzaamheden in de regio Den Bosch, Veghel, Hedel, Ammerzoden, Tilburg en Eindhoven.

Lekkage

Heeft u last van een lekkage? Neem dan spoedig contact op met de loodgieter van Theunissen Technische Installaties. Dankzij de ruime ervaring van onze medewerkers is uw lekkage snel verholpen.

Ontstoppen

Wanneer uw riool of afvoer verstopt is, kan dit nare luchtjes veroorzaken. Wij snappen als geen ander dat u hierbij snel geholpen wilt worden. Onze loodgieters beschikken over veel vakkennis en werken met de nieuwste technieken, zodat uw afvoeren of riolering snel ontstopt zijn.

Dakgoten en dakreparatie

Dakgoten zorgen voor de juiste afvoer van regenwater, om zo uw woning te beschermen. Dakgoten worden veelal uitgevoerd in zink, een materiaal met een lange levensduur en hoge bestendigheid tegen alle weertypes. Onze loodgieter beschikt nog over ambachtelijk vakmanschap, zodat u altijd de zekerheid heeft van perfect geplaatste dakgoten. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor dakreparaties.

Leidingen

Theunissen Technische Installaties is bekwaam in het installeren van gas-, cv- en waterleidingen. Het aanleggen van leidingen is specialistisch werk dat u het beste kunt overlaten aan een ervaren loodgieter. Wij hebben alle deskundigheid in huis om uw leidingen veilig en professioneel aan te leggen. Ook de aanleg van riolering kunnen wij uitstekend voor u realiseren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren loodgieter, neem dan contact op met Theunissen Technische Installaties. Wij helpen u snel van lekkages of verstoppingen af en zorgen voor een perfecte installatie van uw leidingen en dakgoten. Onze loodgieters zijn werkzaam in de omgeving van Den Bosch, Veghel, Hedel, Ammerzoden, Tilburg en Eindhoven.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl