Daklekkages Den Bosch

Uw allround loodgieter in Den Bosch en omstreken

Zowel nieuwe daken als bestaande daken verdienen regelmatig inspectie. Wilt u weten hoe de huidige staat van uw dak is? Laat ons dan eens een dakinspectie uitvoeren. Als het hele dak op een flink aantal plekken grondig wordt nagelopen, komen zwakke plekken op tijd aan het licht. Dat voorkomt lekkage aan uw dak.

Dakisolatie

Goede dakisolatie is belangrijk. In de zomer zorgt de isolatie ervoor dat de warmte van de zon niet snel naar binnen dringt. In de winter houdt de isolatie de warmte binnen, wat uw stookkosten laag houdt.

Dakbedekking

Wij werken alleen met hoog gekwalificeerde (komo keur) dakbedekking. Besparen op materiaal is vaak duurkoop. Door gebruik van deze materialen en vakkundige verwerking kunnen wij u, (mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan), een garantie aanbieden van 10 jaar.

Regenpijpen

Om het water af te voeren heeft u één of meer goede regenpijpen nodig. De alom bekende PVC buizen gaan na verloop van tijd verkleuren en worden minder sterk door weersinvloeden. Regenpijpen van zink hebben een langere levensduur en met toepassing van wrongen zien ze ook nog eens veel mooier uit.

Boeidelen

Boeidelen vormen naast een belangrijk onderdeel van de dakbedekking, ook voor een strakke afwerking van uw daklijst. Het uiterlijk en natuurlijk de duurzaamheid hiervan zijn erg belangrijk. Bekleden van houten boeidelen met bijvoorbeeld TRESPA of zink kan in alle voorkomende RAL kleuren en verlengd tevens de levensduur. Ook het regelmatig schilderen is hiermee verleden tijd.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl