Installatiebedrijf Den Bosch

Theunissen Technische Installaties is hét installatiebedrijf in Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in diverse loodgieterswerkzaamheden en zorgen altijd voor een uitstekende kwaliteit van ons werk. Wij leveren dan ook altijd kwalitatief hoogwaardige producten; we zorgen er graag voor dat u geen omkijken meer heeft naar uw technische installaties. Daarnaast voorzien we u graag van een gedegen advies en zorgen we altijd voor maatwerk.

De werkzaamheden van ons installatiebedrijf in Den Bosch

U kunt ons installatiebedrijf inschakelen in de omgeving van Den Bosch, Tilburg, Breda, Waalwijk, Eindhoven, Veghel en Hedel. Wij zijn er onder andere voor:

  • Onderhoud aan uw technische installaties
  • Leidingwerk
  • Het aanleggen van elektra
  • Verstoppingen, lekkages en storingen verhelpen
  • Centrale verwarming installeren en repareren
  • Dakgoten en daken repareren en vervangen
  • Badkamers verbouwen

Gedegen advies

Naast dat u ons installatiebedrijf in Den Bosch in kunt schakelen voor bovenstaande werkzaamheden, geven we u ook graag gedegen advies. Zo zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en weet hoe u kunt handelen op het gebied van onderhoud of in het geval van een storing. Doet zich een storing voor, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken op het telefoonnummer 073-6136565. Ook voor meer informatie over onze andere werkzaamheden of voor het maken van een afspraak kunt u dit telefoonnummer bellen. We helpen u graag verder.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl