C-V ketels installateur Den Bosch

Uw allround loodgieter in Den Bosch en omstreken

Online vindt u een tal aan goedkope cv-ketels, maar hoe kiest u nu voor de juiste? Goedkoop moet immers niet overgaan in duurkoop. Bij Theunissen Technische Installaties kunt u altijd uitgaan van een eerlijk advies, gedegen producten en dito installatie van uw verwarmingsketel. Zo heeft u de zekerheid van warmte die voldoet aan uw verwachtingen. Onze ervaren en betrouwbare installateurs installeren uw nieuwe cv-ketel in de regio Den Bosch, Veghel, Hedel, Ammerzoden, Tilburg en Eindhoven.

Kies de juiste cv-ketel

Welke verwarmingsketel geschikt is voor uw woning, hangt af van diverse factoren. Hierbij kunt u denken aan de grootte van uw huis, de mate van isolatie, uw wensen op het gebied van warm water en de ligging van uw woning. Al deze factoren samen bepalen de juiste ketel. Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat. Zo bent u verzekerd van de juiste installatie, niets is vervelender dan achteraf een cv-ketel die uw warmtevraag niet aan kan.

Installatie

Over de installatie hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Door de ruime ervaring en up-to-date kennis van onze installateurs, is uw cv-ketel binnen een dag deskundig geplaatst. Voor een lange levensduur en goede werking van uw nieuwe cv-toestel, raden wij aan deze regelmatig te onderhouden. Theunissen Technische Installaties is uw specialist voor vakkundig onderhoud. Bij interesse of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Voor het kopen van een goedkope, maar ook degelijke cv-ketel, bent u bij Theunissen Technische Installaties uit Den Bosch aan het juiste adres. Onze installateurs installeren deze met de grootste vakkundigheid in de omgeving van Den Bosch, Veghel, Hedel, Ammerzoden, Tilburg en Eindhoven. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl