CV ketel onderhoud Den Bosch

Voor CV ketel onderhoud in de omgeving van Den Bosch neemt u contact op met Theunissen Technische Installaties. Het is verstandig om uw CV ketel goed te laten onderhouden. Zeker door ons installatiebedrijf; bij ons bent u namelijk verzekerd van uitstekende kwaliteit. We werken namelijk alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze gaan extra lang mee en zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Vakkundig CV ketel onderhoud door Theunissen Technische Installaties in Den Bosch

Voor onderhoud aan uw CV ketel schakelt u Theunissen Technische Installaties in Den Bosch in. Door uw CV ketel regelmatig te onderwerpen aan preventief onderhoud voorkomt u grote storingen en daarmee hoge reparatiekosten. Ook wordt hiermee de brandveiligheid van uw installatie verhoogt, gaat deze langer mee en heeft deze een energiezuinigere werking. Het is mogelijk om met ons een servicecontract af te sluiten voor periodiek preventief onderhoud aan uw CV ketel in uw woning in Den Bosch. We zijn werkzaam in de wijde omgeving van Den Bosch, Breda, Tilburg en Eindhoven.

Schoonmaken, afstellen en controleren

Tijdens het onderhoud aan uw CV ketel in uw woning in de omgeving van Den Bosch maken we de installatie schoon, stellen we deze juist af en controleren we deze op defecten. Zo nodig vullen we de CV ketel bij of ontluchten we deze. Mocht er, ondanks het preventieve onderhoud, zich toch een storing of defect voordoen, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 073-6136565. Dan komen we uw CV ketel zo snel mogelijk repareren. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor onderhoud aan uw CV ketel in uw woning in Den Bosch kunt u ons ook bereiken door bovenstaand nummer te bellen.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl