CV installateur Den Bosch

CV installateur in de omgeving van Den Bosch nodig? Neem dan contact op met Theunissen Technische Installaties. Is uw CV ketel inmiddels zeker 12 tot 15 jaar oud, dan is het verstandig om deze te laten vervangen. Zo voorkomt u hoge reparatiekosten en zit u er in de winter warmpjes bij zonder u zorgen te maken over het functioneren van de CV ketel. De nieuwe CV ketel moet u dan wel laten installeren door een deskundige CV installateur in Den Bosch.

Theunissen Technische Installaties: CV installateur in Den Bosch

U wilt natuurlijk een goede CV installateur in Den Bosch inschakelen. Eén waarvan u zeker weet dat er goed werk geleverd wordt. Daarom schakelt u Theunissen Technische Installaties in. Wij hebben kwaliteit hoog in ons vaandel staan en werken dan ook alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo zorgen we ervoor dat u er deze winter warmpjes bij zit, zonder u druk te maken over de werking van de CV ketel. En dat is wel zo prettig.

Onderhoud van uw CV ketel

Net zo belangrijk als het laten plaatsen van uw CV ketel door een deskundige installateur in uw woning in Den Bosch, is het onderhoud ervan. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Zo zijn wij er voor het schoonmaken van het toestel, het afstellen, controleren, ontluchten en het bijvullen ervan. Door regelmatig preventief onderhoud verlaagt u de kans op hoge reparatiekosten en verlengt u de levensduur van uw CV ketel. Wilt u door ons uw CV ketel laten installeren en/of onderhouden, neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6136565.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl