Badkamer installateur in Den Bosch

Uw allround loodgieter in Den Bosch en omstreken

Dé badkamer installateur in Den Bosch, Veghel, Hedel, Ammerzoden, Tilburg en omgeving

Een comfortabele badkamer staat of valt met een perfecte installatie, degelijk sanitair, een juiste indeling, strak tegelwerk en een aangename temperatuur. Dit is bij Theunissen Technische Installaties in goed beheer. Onze loodgieters en installateurs renoveren uw badkamer met de grootste vakkundigheid. Daarbij maken wij gebruik van de beste producten tegen de scherpste prijs. Wij zijn werkzaam in de regio Den Bosch, Veghel, Hedel, Ammerzoden, Tilburg en Eindhoven.

Badkamer installatie

Tegenwoordig heeft u een ruime keuze uit douches, ligbaden, wastafels, kranen en toiletten. Of uw voorkeur nu uitgaat naar klassiek of modern, in de showrooms van onze leveranciers vindt u altijd waarnaar u op zoek bent. Vervolgens zorgen onze installateurs en loodgieters voor professioneel leidingwerk, goede riolering en ventilatie, een uitgekiend plan voor verwarming zoals vloerverwarming en/of (design)radiatoren, juiste plaatsing van sanitair en strak tegelwerk.

Heeft u interesse in een nieuwe badkamer of de vervanging van uw sanitair? Neem dan contact op met Theunissen Technische Installaties voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl