Badkamer verbouwen Den Bosch

Wilt u graag uw badkamer verbouwen in uw woning in Den Bosch? Bijvoorbeeld omdat deze gedateerd is of omdat u gewoon graag een nieuwe, grotere of luxere badkamer wil? Dan schakelt u Theunissen Technische Installaties in. Dan bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, zowel op het gebied van onze werkzaamheden als de materialen die we gebruiken. Zo kunt u uiteindelijk genieten van een badkamer naar wens zonder problemen.

Uw badkamer laten verbouwen door Theunissen Technische Installaties in Den Bosch

Comfort is erg belangrijk in een badkamer. Het is de plek waar u tot rust komt en waar u heerlijk kunt douchen of een bad kunt nemen. Dat staat bij ons dan ook zeker centraal, samen met uitstekende kwaliteit. Wij zorgen voor een perfecte installatie wat zeker bijdraagt aan het comfort, net als degelijk sanitair, de juiste indeling, strak tegelwerk en een prettige temperatuur. U kiest het sanitair in de showroom van onze leveranciers en onze loodgieters en installateurs zorgen voor een verwarmingsplan, de plaatsing en installatie van het sanitair, mooi tegelwerk, professioneel leidingwerk, goede ventilatie en goede riolering. Al u uw badkamer in Den Bosch door ons laat verbouwen, profiteert u dus van een volledige en kwalitatief hoogwaardige service.

Contact met ons opnemen

Wilt u door ons uw badkamer laten verbouwen in uw woning in Den Bosch? Dat is een verstandige keuze. U zult kunnen genieten van een heerlijk comfortabele badkamer waar u verder geen omkijken meer naar heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken door te bellen naar 073-6136565.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 073-6136565

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

N

Topkwaliteit

N

Deskundig advies

N

Uitstekende service

Theunissen technische installaties

Frederik Hendriklaan 30
5212 BG Den Bosch
T: 073-6136565
F: 073-6135935
E:info@tti-bv.nl